Live: Fleetwood Mac

Live: Fleetwood Mac

Fleetwood Mac – The On With The Show Tour. Ziggo Dome Amsterdam. Zondag 31 mei 2015.

In 2013 stonden ze al een keer in de Ziggo Dome. Toen ben ik niet geweest, en daar heb ik bijna twee jaar lang spijt van gehad. Afgelopen zondag stond de band wederom in de Ziggo Dome. Kaarten 97 euro, wat eigenlijk veel te veel is. Fleetwood Mac is een legendarische band, maar 97 euro voor een ticket is te veel. Dus afgelopen zondag de hele dag achter ticket swap gezeten om een ticket voor minder te krijgen. Om 18:15 werd er een ticket aangeboden voor 50 euro. De band zou om 20:00 gaan spelen. Het grote voordeel van wonen in Amsterdam is toch wel dat je dan dit soort tickets kan kopen. Dus voor 50 euro richting de Ziggo Dome. Met The On With The Show Tour staat Fleetwood Mac eindelijk na jaren weer in de originele ‘Rumours’ formatie inclusief Christine McVie op het podium, Christine McVie was toch wel de grote afwezige in de 2013 tour. Dus achteraf blij dat ik bij dit concert was in plaats van die in 2013.

Setlist:
The Chain
You Make Loving Fun
Dreams
Second Hand News
Rhiannon
Everywhere
I Know I’m Not Wrong
Tusk
Sisters of the Moon
Say You Love Me

Acoustic set:
Big Love (Lindsey Buckingham solo acoustic)
Landslide (Acoustic)
Never Going Back Again (Acoustic)

Band return:
Over My Head
Gypsy
Little Lies
Gold Dust Woman
I’m So Afraid
Go Your Own Way

Encore:
World Turning (with Mick Fleetwood bonkers drum solo)
Don’t Stop
Silver Springs

Encore 2:
Songbird

Close Menu